<The> Contribution of Sport Industry to GDP and Employment in the European Union and USA - Klimko, Patrik
Analýza vývoju globálneho športového sektoru. Segmentácia trhu podľa ziskovosti športových odvetví. Metódy kalkulácie dopadov športového sektoru na zamestnanosť.