Where Will New Sustainable Jobs Come from? The Case of Green Jobs - Klimko, Roman, 1985-
Zelená ekonomika a politika Európskej únie na podporu zelených pracovných miest. Ciele v oblasti zelenej ekonomiky. Nástroje EÚ na podporu rozvoja zelenej ekonomiky. Príklady rozvoja zelenej ekonomiky v niektorých krajinách EÚ