Risk Management According to ORSA Requirements of Solvency II - Komadel, Daniel
Definícia katastrofického rizika a možnosti jeho zabezpečenia. Poľnohospodárske riziko na Slovensku. Dlhopisy katastrofy v poľnohospodárskom poistení.