Comparison of Economic and Environmental Aspects of Tailing Ponds of Slag and Ash Mixture - Sančiová, Gabriela, 1991-
Riziká prevádzky odkalíst z environmentálneho hľadiska. Technické vlastnosti materiálov potrebných k údržbe odkaliska. Nové metódy prevádzky odkalísk a ich porovnanie s aktuálnym systémom zabezpečenia odkalísk. Prípadová štúdia použitia nových metód údržby a sanácie na odkalsku EVO Vojany. Švédska vŕba ako moderný nástroj údržby odkaliska.