Prediction – One of the Ways to Avert Crisis - Sedláková, Iveta
Prehľad aktuálnej situácie ohľadom bankrotov v podnikoch na Slovensku. Modely prognózy bankrotu v slovenských podnikoch. Model analýzy rovnováhy v podniku.