Corporate Social Responsibility Towards Stakeholders – Applied on a Selected Corporation - Setnická, Ivana
Teoretické vymedzenie pojmu Spoločenská zodpovednosť podniku (CSR). Analýza CSR v spoločnosti IKEA. CSR v IKEi voči zákazníkom, akcionárom a životnému prostrediu.