Postavenie elektrotechnického priemyslu v štruktúre hospodárstva Slovenskej republiky - Jenčová, Sylvia
Analytický pohľad na postavenie elektrotechnického priemyslu v rámci priemyslu a priemyselnej výroby Slovenskej republiky, jeho genéza ako aj kvantifikácia ekonomických a finančných ukazovateľov odvetvia.