China's Strengthening Role in International Organizations - Harvánek, Lukáš
Pôvod čínskej účasti v medzinárodných organizáciách. Aktuálny status Číny v medzinárodných organizáciách. Pozícia Číny v organizáciách MMF a Svetovej banky. Medzinárodné organizácie vytvorené Čínou - rozvojové banky AIIB a NDB. Projekt Hodvábnej cesty.