Analýza cen komerčních nemovitostí v zemích střední Evropy - Hlaváček, Michal
Štruktúra a fungovanie trhu nehnuteľností. Interakcia medzi cenami a procyklickým úverovaním. Vývoj trhu kancelárskych nehnuteľností v krajinách strednej Európy.