<The> Interaction of Monetary and Fiscal Policy in Monetary Union - Kupkovič, Patrik
Teória a Nashova rovnováha. Asymetrická menová politika a vhodný výber fiškálnej politiky v menovej únii. Konflikty v cieľoch politík a strata možností dosiahnuť potenciál hospodárstva.