China on the Way from one Bubble to the Next Boom - Dorocáková, Michaela
Príčiny vzniku a fázy bubliny na akciových trhoch v Číne v rokoch 2005-2008. Aktuálna situácia, vznik ďalšieho boomu a intervencie vlády.