Transport Road Accidents and Safety Issues in the Central and Eastern Europe: Recommendations for Public Funds Allocation - Dubrovina, Nadiya, 1972-
European Transport Safety Council a jeho úlohy s cieľom zabezpečenia cestnej premávky. Najznámejšie programy EÚ o bezpečnosti premávky. Road Safety Index v regiónoch SVE. Alokačný model pre verejné zdroje na zníženie úrazovosti na cestách v EÚ.