Lessons Learned from the Greek Debt Crisis – is Europe Prepared for a Fiscal Union? - Dudášová, Marianna
Politická a ekonomická teória a realita v Európe. Európa ako optimálny menový priestor. Kritériá pre redukciu menových šokov. Návrhy pre rôzne formáty fiškálnej únie v Európe.