Performance of Local Government in the New Environment - Ferčíková, Veronika, 1988-
Možnosti merania výkonnosti verejného sektora. Úspory z rozsahu a samosprávy. Ukazovatele v modeloch merania. Analýza obaľovania dát (DEA).