Approaches of Systems to Solving Quality of Life of Seniors - Kovárová Martišková, Alžbeta
Definícia kvality života. Starnutie populácie ako sociálny fenomén. Demografické a socio-ekonomické aspekty starnutia. Riešenie pre zlepšenie kvality života seniorov v ČR a Rakúsku.