Intercultural Differences in Destination Marketing - Fuller, Sabina
Komunikačné metódy medzi Slovenskom a turistami z VB a Nemecka. Identifikácia dôvodov pre pobyt na Slovensku. Profily turistov a segmentačné skupiny.