Corporate social responsibility: the key issues of implementation in Ukraine - Gorokhova, Tetiana
Vývoj a založenie CSR na Ukrajine. Kľúčové problémy pri rozvoji CSR na Ukrajine. Špecifiká implementácie CSR v podniku.