Merchandising as Part of Assortment Policy in Retail - Hanzlíček, Lukáš
Rozhodovací proces v politike sortimentu v maloobchode. Definícia a princípy inzerovania a reklamy (merchandising). Úprava obchodu a vizuálna reklama. Princípy vizuálnej reklamy v Tesco Stores.