<The> Royalty rates as the key parameter of the valuation of the intellectual property to the transfer of intellectual property - Havier, Jan, 1989-
Definícia duševného vlastníctva. Transfer duševného vlastníctva a hodnotenie duševného vlastníctva. "Relief from Royalty Method" - metóda kalkulácie ročnej hodnoty duševného vlastníctva. Indexy vhodného množstva rojalít potrebných k transferu duševného vlastníctva.