Turkey and the War with Islamic State: Geopolitical and Economic Aspects - Havshynskyy, Vladyslav
Islamský štát - pokus o reštrukturalizáciu sveta. Ekonomická dimenzia vzťahov Turecka, Irackého Kurdistanu a Islamského štátu. Ekonomické dôvody pre zdržanlivosť Ankary v operáciách proti IS.