<The> Communication Aspect of Business Negotiations in the Intercultural Context - Helmová, Milena, 1954-
Význam znalosti kultúrneho zázemia obchodného partnera. Vplyv kultúry obchodného partnera na správanie a uvažovanie v obchodných rokovaniach.