Impact of volatility and volume on the index S&P500 - Horvát, Ján
Regresný ANOVA model podľa OLS metódy. Odhad vplyvu parametrov premenných vplyvu na index S&P 500. Premenná VIX (index volatility) obchodovaná ako derivát Chicagskej burzy.