Occupational Pension Funds in Selected Countries - Hudcovský, Jaroslav
Porovnanie zamestnaneckých penzijných systémov v Nemecku, vo Švédsku a v USA. Penzijné plány a zabezpečovatelia penzijných fondov vo vybraných krajinách. Rozdielnosť predovšetkým v individuálnej, resp. kolektívnej zodpovednosti za správu dôchodku.