Multilevel Marketing Bubble as the Modern Day Phenomenon of Fast Enrichment - Hudec, Martin
Rozdiel medzi viacúrovňovým marketingom a šedou zónou (pyramídová štruktúra). Sivá zóna ako neudržateľný podnikateľský model.