Osobitosti konsolidovanej účtovnej závierky vo verejnej správe v porovnaní s konsolidovanou účtovnou závierkou u podnikateľov - Jakubíková, Hana
Povinnosti účtovných jednotiek z podnikateľského prostredia a účtovných jednotiek verejnej správy pri zostavovaní konsolidovanej účtovnej závierky a ich rozdiely. Súčasti konsolidovanej účtovnej závierky v podnikateľskom prostredí a vo verejnej správe.