<The> Development Level of Insurance in Selected CEE Countries: Causes and Barriers's - Beslerová, Stela
Význam poistného trhu pre ekonomický rast. Komparácia veľkosti poistného trhu medzi krajinami OECD a SVE ukazovateľom BLID. Identifikácia faktorov rozvoja poistného sektoru.