Development of the Tax System in the Slovak Republic after 1993 and Prospects for Tax Harmonization as a Member of the European Union - Vrtíková, Kristína
Charakteristika schémy zdaňovania na Slovensku. Meranie daňového bremena. Systémy zdaňovania na Slovensku po 1993. Vplyv daňovej harmonizácie na konkurencieschopnosť krajín.