Relationship between Wage Differences and Education Level in Slovakia - Zadražil, Petr
Vzdelanie ako determinant kvality trhu práce. Vzdelanostná štruktúra ekonomicky aktívnych obyvateľov Slovenska. Efekt vzdelania na nezamestnanosť.