Implementation of quality management systems in public administration - Walenia, Alina
Definícia systémov manažmentu kvality. Úrovne prípravy a implementácie systémov manažmentu kvality. Princípy a požiadavky hodnotenia aplikácie systémov manažmentu kvality. Definícia efektívne fungujúcej správy.