Daň z pridanej hodnoty
Zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 268/2015 Z.z. Najpodstatnejšie zmeny - zavedenie nového režimu odvodu DPH na základe zaplatenia odberateľom, prenos daňovej povinnosti na odberateľov v sektore stavebníctva, rozšírenie tovarov - potravín, na ktoré sa uplatňuje znížená sadzba DPH.