Riešenie viackriteriálnej úlohy TSP na báze STEM metódy - Mieresová, Lucia
Problematika viackriteriálnych okružných úloh riešených pomocou interaktívnych iteračných metód. Spracovanie troch rozličných oblastí (okružné úlohy, viackriteriálne rozhodovanie a interaktívne iteračné úlohy) do jednej problematiky a návod na jej riešenie.