Cloud computing z aspektu praktického uplatnenia a právnej úpravy v Slovenskej republike - Látečková, Anna
Proces informatizácie zasahuje v dnešnej dobe prakticky do každého odvetvia spoločnosti s čoraz vyššími nárokmi na informačné technológie. Vývoj smeruje k novým trendom v spôsobe poskytovania informačných služieb a získavania informácií. Jedným z nich je využívanie cloud computingu. Vymedzenie, formy a bezpečnosť cloud computingu. Podnikové informačné systémy a cloud computing. Právna úprava cloud computingu v Slovenskej republike. Prezentácia výsledkov realizovaného výskumu v oblasti využívania cloud computingu v rámci podnikových informačných systémov a legislatívy platnej v Slovenskej republike.