Efektívna implementácia projektového controllingu v stavebnom podniku - Glatz, Mária
Špecifiká a ciele projektového controllingu. Charakteristika podniku organizačne zameraného na projektové riadenie. Implementácia controllingu v podniku. Možnosti využitia outsourcingu v projektovo orientovanom podniku. Charakteristika plánovacieho procesu v projektovo orientovanom podniku. Problémy pri praktickom využívaní projektového controllingu.