Osobnosť učiteľa a zdroje strachu žiakov v škole - Čonková, Andrea, 1982-
Identifikácia zdrojov strachu žiakov v škole, ktoré vyplývajú zo vzájomnej interakcie a komunikácie medzi učiteľom a žiakmi s dôrazom na učiteľovu osobnosť, jeho vlastnosti a výchovné pôsobenie na žiakov. Čiastkové výsledky výskumu realizovaného v r. 2012 s cieľom zistiť patogénne príčiny strachu žiakov v škole.