Zásada rovnakého zaobchádzania v pracovnoprávnych vzťahoch - Petríková, Lucia
Zásada rovnakého zaobchádzania. Diskriminácia v pracovnoprávnych vzťahoch, diskriminácia priama a nepriama, diskriminačné dôvody.