Inovačná činnosť podnikov v sektore IKT v SR - Fabová, Ľudmila
Vymedzenie technologických sektorov. Inovácie v technologických sektoroch. Štruktúra podnikov v SR v rokoch 2010-2012 podľa technologických sektorov. Štruktúra výdavkov na inovácie v podnikoch s technologickými inováciami v r. 2012. Inovácie v sektore informačných a komunikačných technológií. Inovačná činnosť podnikov IKT.