Domácka práca, telepráca a home office - Kohútová, Ľudmila
Home Office - práca z domu - sa líši od domáckej práce a telepráce v základnom bode, že má príležitostný charakter. Firmy ho využívajú ako určitú formu benefitu pre zamestnanca. Aká práca sa može vykonávať z domu. Čo všetko musí zabezpečiť zamestnávateľ v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, ak zamestnanec pracuje z domu. Výhody a nevýhody home office pre zamestnanca. Nevýhody pre zamestnávateľa.