Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím - Mintál, Ján
Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so zdravotným postihnutím a pri nesplnení tejto povinnosti. Odvod za neplnenie povinného podielu zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Komplexný ilustračný príklad.