Najčastejšie problémy pri kontrolnom výkaze v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Kontrolný výkaz k dani z pridanej hodnoty a najčastejšie chyby v podaných kontrolných výkazoch. Rôznorodosť prípadov vyskytujúcich sa v praxi a nemožnosť predvídania všetkých riešení správneho postupu platiteľa dane pri oprave chýb. Príklad.