Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie - Mrukviová Tomiová, Sandra
Zákon o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní (č. 82/2005 Z.z.) , základné pojmy. Priestupky a postihy za nelegálne zamestnávanie a nelegálnu prácu.