Úprava zákona o dani z pridanej hodnoty pri vrátení dane od 1. januára 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Úprava a dopĺňajúce znenie o vrátení dane zahraničnej osobe z tretieho štátu, ako aj znenie o vrátení dane neziskovým organizáciám poskytujúcim všeobecne prospešné služby a Slovenskému Červenému krížu. Novelizácia zákona o dani z pridanej hodnoty s platnosťou od 1. januára 2016. Príklad.