Daňová kontrola a daňové konanie - Husárová, Kristína
V praxi dochádza k stotožňovaniu týchto pojmov. Oba patria pod spoločný pojem správa daní. Čo je účelom daňovej kontroly a v akom rozsahu sa vykonáva.