Príjmy, ktoré sa v daňovom priznaní typu A a B za rok 2015 neuvádzajú - Válek, Juraj, 1981-
Komu v zmysle zákona o dani z príjmov nevzniká povninnosť podať daňové priznanie a aké sú príjmy, ktoré sa v daňovom priznaní neuvádzajú, respektíve nemusia uviesť. Výhody podania daňového priznania na báze dobrovoľnosti. Príklady.