Efektívny výber zo spotrebnej dane z piva v SR - Válek, Juraj, 1981-
Problematika zvyšovania sadzieb spotrebnej dane z piva a jej dopad na príjmy štátneho rozpočtu. Vplyv zvyšovania sadzieb vo vzťahu k príjmom v časovom horizonte rokov 1999 až 2014. Vznik daňových únikov pri spotrebnej dani z piva.