Vplyv inovácií na konkurencieschopnosť Slovenskej republiky - Bondareva, Irina
Analýza konkurencieschopnosti Slovenskej republiky vyjadrenej prostredníctvom Globálneho indexu konkurencieschopnosti a porovnanie jej hodnoty s vybranými krajinami strednej Európy. Hodnotenie inovačného potenciálu krajiny ako jednej zo zložiek vplývajúcich na jej konkurencieschopnosť.