Rozvinutý poistný trh – jeden z determinantov ekonomickej vyspelosti krajiny - Vachálková, Ingrid
Ekonomická vyspelosť vybraných krajín V4 (Českej, Slovenskej a Poľskej republiky) a Európskej únie. Poistný trh vybraných krajín V4 a EÚ.