Recenzia na zborník materiálov Medzinárodnej dištančnej konferencie študentov a doktorandov Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní - Schmidt, Peter, 1968-
Krátke informácie o obsahu článkov, ktoré sú súčasťou zborníka Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní V. Krátke hodnotenie jednotlivých článkov.