Vybrané aspekty existencie čierneho pasažiera v MHD - Mihóková, Lucia
Problematika čierneho pasažiera v MHD. Analýza a hodnotenie vybraných aspektov čierneho pasažiera v MHD a faktory ovplyvňujúce jeho existenciu. Výsledky dotazníkového prieskumu. Neželaný problém v spoločnosti, s ktorým sú spojené značné negatívne finančné dôsledky.