Cluster Policy in Switzerland - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Legislatívny rámec klastrovej politiky. Princípy, oblasti a objekty klastrovej politiky. Klastrová politika a jej príbuzné politiky. Financovanie klastrov vo Švajčiarsku. Centralizácia vs. decentralizácia klastrovej politiky.