Cluster Policy in United Kingdom - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Oficiálna definícia klastrov. Legislatíva klastrovej politiky vo VB. Princípy, oblasti a objekty klastrovej politiky. Klastrová politika a príbuzné politiky, veda a výskum, inovačná a regionálna politika.